SÍTĚ DVEŘNÍ

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé nebo černé barvě a na okně je prakticky neviditelná. Na výběr je rovněž síťovina protipylová či plisovaná.

Dveřní LUX

Dveřní síť LUX patří k exkluzivním výrobkům ve své kategorii. Vyznačuje se extrudovaným profilem o rozměrech 53 x 20 mm. Rohy dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. K dokonalému utěsnění slouží černý nebo šedý kartáček. K manipulaci slouží madla (venkovní kovové, interérové plastové), využít lze i samozavírací panty. K fixaci dveří slouží magnet. Standardně je nabízena v bílé a hnědé barvě RAL. Na přání zákazníka lze profil sítě vyrobit v imitaci dřeva (polepem). Síť je zpevněna středovou příčkou výšky 53 mm. Dveřní síť lze objednat včetně okopové příčky nebo v provedení s průlezem pro kočku nebo psa. Dveřní síť LUX je možno vyrobit i v šikmém provedení.

Dveřní síť - válcovaný profil

Dveřní síť s válcovaným profilem o rozměrech 52 x 18 mm. Rohy dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. K utěsnění lze objednat síť v provedení s kartáčkem nebo gumovým těsněním. K manipulaci slouží madla (venkovní kovové, interérové plastové), využít lze i samozavírací panty. K fixaci dveří slouží magnet. Standardně je nabízena v imitaci dřeva - zlatý dub (polep). Síť je zpevněna středovou příčkou výšky 106 mm. Dveřní síť lze objednat včetně okopové příčky nebo v provedení s průlezem pro kočku nebo psa.

Dveřní síť - extrudovaný profil

Dveřní síť s extrudovaným profilem o rozměrech 52 x 19 mm. Rohy dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. K utěsnění lze objednat síť v provedení s kartáčkem nebo gumovým těsněním. K manipulaci slouží madla (venkovní kovové, interérové plastové), využít lze i samozavírací panty. K fixaci dveří slouží magnet. Standardně je nabízena v bílé nebo hnědé barvě RAL, dále v imitaci dřeva (polep). Síť je zpevněna středovou příčkou výšky 53 mm. Dveřní síť lze objednat včetně okopové příčky nebo v provedení s průlezem pro kočku nebo psa.

Dveřní EXTRA

Dveřní síť EXTRA s extrudovaným profilem o rozměrech 36 x 11 mm. Rohy dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Dveřní síť je opatřena kartáčkem. K manipulaci slouží madla (venkovní kovové, interérové plastové), využít lze i samozavírací panty. K fixaci dveří slouží magnet. Standardně je nabízena v bílé nebo hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Síť je zpevněna středovou příčkou výšky 33 mm. Dveřní síť lze objednat včetně okopové příčky nebo v provedení s průlezem pro kočku nebo psa.

Dveřní ULTRA

Dveřní síť ULTRA s extrudovaným profilem o rozměrech 36 x 11 mm. Součástí dveřní sítě je i speciální rám z extrudovaného profilu 36 x 13 mm. Rohy dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Dveřní síť je opatřena kartáčkem. K manipulaci slouží madla (venkovní kovové, interérové plastové), využít lze i samozavírací panty. K fixaci dveří slouží magnet (ve dveřích i v rámu). Standardně je nabízena v bílé nebo hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Síť je zpevněna středovou příčkou výšky 33 mm. Dveřní síť lze objednat včetně okopové příčky nebo v provedení s průlezem pro kočku nebo psa.