SÍTĚ POSUVNÉ

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé nebo černé barvě a na okně je prakticky neviditelná. Na výběr je rovněž síťovina protipylová či plisovaná.

Síť v lištách Z

Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil lišt je tvaru Z o rozměrech 26 x 9 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Lišty sítě jsou vyráběny ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).

Síť v lištách ZL

Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil horní lišty je tvaru Z o rozměrech 26 x 9 mm, profil spodní lišty tvaru L o rozměrech 20 x 10 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Lišty sítě jsou vyráběny ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).

Síť v lištách LL

Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil horní lišty je tvaru L o rozměrech 20 x 15,5 mm, profil spodní lišty tvaru L o rozměrech 20 x 10 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Lišty sítě jsou vyráběny ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).

Síť v lištách RU

Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil horní lišty je tvaru R o rozměrech 22,5 x 31,5 mm, profil spodní lišty tvaru U o rozměrech 16 x 10 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Lišty sítě jsou vyráběny ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).

Síť v lištách RR

Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil lišt je tvaru R o rozměrech 22,5 x 31,5 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Lišty sítě jsou vyráběny ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).

Síť v rámu R1

Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil rámu je tvaru R o rozměrech 22,5 x 31,5 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Rám sítě je vyráben ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).

Síť v rámu R2

Jedná se o typ sítě s využitím dvou posuvných křídel. Profil křídla sítě je vyroben z extrudovaného profilu 45 x 13 mm, profil rámu je tvaru R o rozměrech 22,5 x 31,5 mm. Rohy křídla dveřní sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Křídlo sítě je opatřeno těsnícím kartáčkem. K manipulaci slouží oboustranná madla. Správnou zavřenou polohu křídla sítě nastavuje montážní doraz. Standardně je profil křídla sítě nabízen v bílé, hnědé, pískově hnědé barvě RAL, a ve stříbrném eloxu. Dále je možno profil vyrobit v imitaci dřeva (polepem nebo potiskem). Rám sítě je vyráben ve standardních barvách jako profil křídla sítě, nebo v imitaci dřeva (potiskem).