ROLOVACÍ DVEŘNÍ SÍTĚ

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé nebo černé barvě a na okně je prakticky neviditelná. Na výběr je rovněž síťovina protipylová či plisovaná.

Rolo dveřní magnet

Dveřní rolovací síť je na navíjecí hřídeli uložena v boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 48 x 42 mm. Síť je vedena vodícími lištami opatřenými těsnícími kartáčky. Profil vodící lišty má rozměry 32 x 22 mm. Vodící lišty jsou kotveny na rám dveřního profilu. Síť je ovládána ručně. Fixována ve stažené poloze je pomocí magnetů. Síť je ze šedé síťoviny. Horní box, vodící lišty, pojezdový profil i pevný profil je standardně vyráběn v bílé či hnědé barvě RAL, dále je možno využít potisk v imitaci zlatého dubu.

We are a writing service that promises tо provide yоu with all kinds оf papers and assignments. We have a long list of academic papers to write and a big database of papers to choose from. Thе website https://letsgradeit.com/best-essay-writing-services/ is user-friendly and easy to navigate. Yоu can see all kinds of writing services listed there, such as essays, dissertations, research papers, term papers, book reports, reviews, case studies, and many more.

Rolo dveřní brzda

Dveřní rolovací síť je na navíjecí hřídeli uložena v boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 48 x 42 mm. Síť je vedena vodícími lištami opatřenými těsnícími kartáčky. Profil vodící lišty má rozměry 32 x 22 mm. Vodící lišty jsou kotveny na rám dveřního profilu. Síť je ovládána ručně. Fixována v požadované poloze je pomocí integrované brzdy. Síť je ze šedé síťoviny. Horní box, vodící lišty, pojezdový profil i pevný profil je standardně vyráběn v bílé či hnědé barvě RAL, dále je možno využít potisk v imitaci zlatého dubu.

Rolo dveřní dvojitá

Dveřní rolovací síť dvojitá využívá k ochraně před hmyzem dvě proti sobě instalované sítě uložené v boxem, vyrobených z extrudovaného profilu o rozměrech 48 x 42 mm. Sítě jsou vedeny vodícími lištami opatřenými těsnícími kartáčky. Profil vodící lišty má rozměry 32 x 22 mm. Vodící lišty jsou kotveny na rám dveřního profilu. Síť je ovládána ručně. Sítě jsou fixovány v požadované poloze pomocí aretace, která je umístěna v pojezdovém profilu. Síť je ze šedé síťoviny. Boxy, vodící lišty i pojezdové profily jsou standardně vyráběny v bílé či hnědé barvě RAL, dále je možno využít potisk v imitaci zlatého dubu.

Rolo dveřní PREMIUM

Dveřní rolovací síť PREMIUM je na navíjecí hřídeli uložena v boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 46 x 45,5 mm. Síť je vedena vodícími lištami. Profil vodící lišty má rozměry 23 x 14 mm. Vodící lišty jsou kotveny na rám dveřního profilu. Síť je ovládána ručně. Fixována ve stažené poloze je pomocí magnetu v pojezdovém profilu a na protilehlém rámu dveří. Síť je ze šedé síťoviny. Box, vodící lišty, i pojezdový profil je standardně vyráběn v bílé či hnědé barvě RAL, nebo ve stříbrném eloxu.